top of page

Blogi number 1

Tere, Olen nüüd ühe päeva jätnud vahele seoses sellega, et on olnud palju tegemist nii toitude välja mõtlemisel, trenni tegemistel kui ka eraelus. Blogi lõppu lisan teile siis uusi menüüsi mida soovitan proovida. Paljud tahavad teada, et miks ma facebooki pole midagi postitanud jne. Nimelt mul on facebookis 72h mingisugune blokk peale pandud, et ei saa ei kommenteerida, postitada ega Meeldib vajutada. Aga tühja sellega, Siia saan vähemalt ikka midagi kirjutada teile ja lisada asju. Kui ma tervislikult hakkasin toituma jne siis unustasin kohe teha endast pilti ja mõõta ka enda keha mõõte. Tänase seisuga olen kaalu langetanud väga kiiresti, ehk siis 5,2 kg olen kaalust alla suutnud juba võtta. Trenni teen igapäevaselt. Jõusaalis käin iga 2 päeva tagant ja jooksmas samamoodi iga 2 päeva tagant. Kui aus olla siis riided juba hakkavad suureks jääma :) Uue aasta lähen veedan Rakvere. 1 Jaanuar 2018 lähen juba koheselt jõusaali vennaga, kes õpetab mind rohkem treening harjutusi tegema jne, siis saan järgmises blogis ka Teiega neid jagada. Selleks korraks lõpetan kuna läheb kiireks ja vaja hakata asju pakkima, et sõita Valgast - Rakvere! Seniks kõigile Head vana aasta lõppu ja ilusat uut aastat! Üks hea roog, mis hakkas mulle kohe maitsema on Purustatud tuunikala soolvees. 100g Purustatud tuunikala soolvees 100g Alma kodujuust (Rasvatu 0,1%) 3 sl Tatart 2 salati lehte 3 viilu tomatit 5 viilu kurki. 1 täistera maisileivake. Sega tuunikala ja kodujuust üheks, lisa näpuotsaga soola juurde. Keeda tatar (Kurgile ja Tomatile võid soola peale raputada kui soov) Serveeri taldrikule ning ongi valmis üks mõnus vahepala! Head isu!

Purustatud tuunikala Soolvees

Tervise salat. 50 g Odrakruupi (Keedetud) Slati lehte 6 tk, 100 g kurki 1,5 tomat Keedu kana ( Tükid) Roheline sibul Till Petersell 2 täistera maisileivakest Tükelda, kurk, tomat, lehtsalat, kana, roheline sibul, till ja petersell ära. Lisa kaussi. Lisa juurde keedetud odrakruup. Maitsestada soola ja pipraga. Sega kõik komponendid kokku ja serveeri taldrikule ning ongi valmis üks mõnus vahepala! Head isu!

Odrakruubi salat

Heeringa fileest lõunasöök. 100g Heeringa fileed, (soolvees) 3 muna (AINULT MUNA VALGET) Erinevaid kapsaid 150g Porgand, hernes 70 g 8 Viilu kurki 3 Viilu tomatit. 2 täistera maisileivakest Tükelda heeringas väiksemateks tükkideks Tükelda munavalge väiksemaks tükiks Sega kokku muna valge ja heeringa filee tükid. Lisa juurde soola ja rohelist sibulat. Hauta erinevad kapsad ning porgand ja hernes.( Maitsestada soola ja pipraga) (Tarbida soojalt)! Serveeri taldrikule ning ongi valmis üks mõnus vahepala! Head isu!

bottom of page